Foto, audio, video, PC

Existuje 9 produktů.

Zobrazení 1-9 z 9 položek

USB optická myš - auto

Kvalitní a precizně provedená USB optická myš ve tvaru auta, rozlišení 800 dpi. Točící se kolečka se stříbrnými disky, svítící přední i zadní světla. Obvykle skladem modré provedení, další barvy na dotaz. Ideální reklamní předmět pro každého prodejce aut, autodílů, příslušenství, servis a další.

USB optická myš - auto

USB optická myš ve tvaru auta, svítící přední i zadní světla, rozlišení 800 dpi. Dodáváme v barvě modré, červené, stříbrné a černé. Ideální reklamní předmět pro každého prodejce aut, autodílů, příslušenství, servis a další. Baleno v nezataveném blistru.

skládací chladící podložka pod notebook

Skládací chladící podložka pod notebook se dvěma tichými ventilátory.Praktická skládací konstrukce umožňuje snadné přenášení.Napájení z USB portu notebooku, možnost připojení dalšího USB zařízení.Rozměry :- ve složeném stavu : cca 17 x 6,5 x 2 cm- v rozloženém stavu : cca 26 x 19 x 2 cm.Pro označení logem jsou ideální plastické etikety Logoprint.

webkamera + čtečka karet

Praktická kombinace webkamery a čtečky paměťových karet SD/MMC/CF/MS (s spříslušným adaptérem také nejrozšířenějších microSD). Balení obsahuje mini stativ s běžným závitem, který je možné využít také s naprostou většinou kompaktních digitálních fotoaparátů (jen samotný tento stativ bývá v prodeji za cca 100,- Kč). Parametry a popis : - kvalitní CMOS...

Nejlevnější MP3 přehrávač

Nejlevnější MP3 přehrávač bez pevné vnitřní paměti.Možnost dodání za týden včetně laserového gravírování. Pro ukládání hudebních souborů se používají nejlevnější a nejrozšířenější paměťové karty typu microSD. Součástí balení je MP3 přehrávač, sluchátka a USB kabel. Ukázku s gravírováním a příslušenstvím zobrazíte kliknutím na obrázek.

USB optická myš - auto

USB optická myš ve tvaru auta, rozlišení 800 dpi. Mix barev. Ideální reklamní předmět pro každého prodejce aut, autodílů, příslušenství, servis a další. Baleno v jednoduché bílé krabičce bez potisku.